In aceste zile de canicula, mai toti Bucurestenii si-au cautat refugiul in natura ( varianta sanatoasa) sau in interiorul apartamentelor cu aer coniditionat ( varianta mai putin sanatoasa). Din pacate, centrul Capitalei este un adevarat cuptor, a carui temperatura de peste 50 de grade la nivelul solului este mentinuta de constructiile apropiate, cantitatea foarte mare de asfalt si insuficienta spatiilor verzi. De aceea, o locuinta in afara centrului, in Nordul Bucurestiului, unde se gaseste cel mai curat aer din regiune, reprezinta un refugiu real in aceasta perioada. Pozitia ideala este suficient de departe de zgomot, intr-o zona verde cu acces la natura.

Complexul rezidential Cosmopolis este amplasat deci intr-o zona curata, inconjurata de spatiu deschis, padure si apa, conditiile perfecte pentru sanatate si relaxare, este intins pe 100 de hectare, si respecta proportia de 40% constructie, 60% natura. Aceasta regula face ca miniorasul Cosmopolis sa fie mereu aerisit, armonizat cu natura si estetic.

Un aspect important al amplasarii si structurarii complexului rezidential Cosmopolis este posibilitatea de dezvoltare armonioasa, fazele care urmeaza beneficiind de suficient spatiu pentru a respecta in continuare proportia ideala de constructie/natura, acces rapid la cele mai bune servicii si o excelenta viata de comunitate .

Cosmopolis, desi situat in apropierea zonei comerciale Pipera, ofera o gama larga de servicii in interiorul micului oras, sporind astfel confortul locuitorilor dar si ajutand la strangerea legaturilor in comunitate. Intr-adevar, Cosmopolis se poate mandri astazi cu cea mai omogena si mai mare comunitate rezidentiala din Bucuresti, care se apropie acum de 2000 de locuitori!

Toate acese avantaje vin la cele mai mici preturi. Intr-adevar, raportul de servicii oferite si calitate a produsului vs. pret face atat Cosmopolis cat si rezidentii sai sa iasa castigatori pe piata imobiliara.

Daca vrei sa te alaturi comunitatii Cosmopoliscompleteaza formularul si vei fi contactat de un consultatant care te va ajuta sa gasesti cea mai buna varianta de apartament sau vila in Cosmopolis, precum si cea mai buna varianta de plata si finantare.