Vine vara,
Si bine ne mai pare!
Terasele din Cosmopolis,
Se pregatesc de soare!

Zonele verzi din Complexul Cosmopolis ocupa la fel de mult ca si locuintele, iar aerul varatic usor racoros si-a facut simtita prezenta in primul weekend din luna Mai. Asa ca orice locuitor din Cosmopolis, fericit posesor de terasa ce se poate acoperi sau amenaja, a inceput sa se gandeasca cum sa-si faca gradina cat mai confortabila si primitoare.
colaj_terasa cosmopolis_si complex

Conform calendarului, a mai ramas o luna pana la 1 iunie, pana cand vara isi va intra in drepturi si ne va incalzi zambetele si ne colora pielea in nuante aurii.  Chiar daca aerul de vara si de vacanta ne-a invaluit deja, totusi, pana la concediu mai e destul timp si cei mai multi dintre noi ne vom bucura de o saptamana – doua la mare, abia in perioada iulie – august.
terasa cosmopolis

In complex, posibilitatile de a-ti petrece timpul liber la piscina, la plaja sau la terasa sunt la indemana, asa ca te vei simti ca in vacanta.  Din aceasta perspectiva, avantajele locuirii in Cosmopolis sunt multiple:

–  ai posibilitatea de a-ti amenaja terasa (daca stai la vila)  dupa bunul plac si de a-ti invita prietenii la o bere sau un gratar.
– plaja amenajata la lac, la doi pasi de locuinta ta, in interiorul Complexului.
– 7 piscine exterioare bine intretinute, in interiorul Complexului.
– aproape de padure, inconjurat de verdeata, Cosmopolis e o mica oaza verde in apropierea Bucurestiului.

Acum, spune tu, nu ai vrea sa locuiesti intr-un mic paradis urban ce imbina trasaturile unui oras modern european cu cele ale unui orasel in care te vei simti in fiecare zi ca in vacanta?
Am auzit un “Da”? Ne ne mai ramane decat sa te invitam la o vizionare de locuinta in Cosmopolis.

Colaj_4_Piscine si plaja
Pentru a te programa la o vizionare in Complex, completeaza formularul “afla mai multe detalii” din homepage-ul site-ului, si unul din consilierii nostri te va contacta in curand.

Complex Cosmopolis
Soseaua de Centura nr.50, Bucuresti