Dupa o vara nu tocmai asa cum ne-am dorit-o, avem parte de o toamna superba, calda, insorita.

Asadar, cum v-ati gandit sa petreceti aceste zile frumoase? Este drept, nu mai este atat de cald cat sa ne putem balaci in piscine sau sa stam la plaja…Totusi mai sunt atat de multe alte optiuni!

O partida de tenis sau de baschet vi se pare o alegere potrivita? Sau poate preferati o plimbare cu bicicleta prin complex? Este atat de mult spatiu in orasul nostru european, incat puteti face adevarate curse de biciclete.

Ei bine poate ca nu mai este vara si nu mai este vreme de plaja, insa lacul de langa Cosmopolis, chiar daca nu mai poate gazdui frumos amenajata plaja care vara asigura un bronz veritabil, poate fi un loc ideal de iesire pentru amatorii de pescuit.

Pentru familiile cu copii mici, o iesire la locul de joaca special amenajat pentru ei, pare a fi cea mai potrivita alegere. Sau de ce nu, daca dimpotriva doriti sa va relaxati, un picnic la iarba verde sau un gratar, sunt optiuni la indemana oricui, atunci cand locuiti in Cosmopolis.

Ba chiar o iesire la cafenea sau la pizzeria poate fi extrem de relaxanta, mai cu seama daca aceste lucru nu presupune sa iesiti din complex, ci sa faceti numai o scurta plimbare.

Daca sunteti mai energici si simtiti nevoia de miscare puteti face o vizita la clubul de echitatie sau si mai bine la sala de fitness. Intrucat vremea ne ajuta, s-ar putea chiar sa preferati aparatele de fitness din aer liber.

Asadar, va puteti convinge singuri ca indiferent de anotimp, posibilitatile de a petrece timpul liber in Cosmopolis sunt nenumarate.

Va asteptam acum sa va alaturati locuitorilor Cosmopolis si sa va bucurati de toate facilitatile pe care traiul intr-un astfel de proiect-oras vi le ofera.