A mai trecut un an din noi, a fost si soare au fost si ploi...  dar important este ca am trecut cu bine, cum ar spune Compact! Si, fie ca ne place sau nu, timpul trece si, desi acum ne bucuram de zilele libere ale inceputului de an, odata cu inceperea serviciului ne vom trezi ca am ajuns prea repede la finalul lunii ianuarie. 


Nu avem o solutie pentru a incetini trecerea timpului, dar iti propunem sa profiti de timpul liber si de zilele inca linistite si sa incepi o noua traditie. Una doar pentru tine, pentru sufletul tau! Asa cum cei mici ii scriu lui Mos Craciun o scrisoare in care ii spun ce si-ar dori, de ce nu ar face si oamenii mari la fel?  


Va fi o scrisoare de la tine, cel de azi, pentru tine, cel peste care va mai trece inca un an. La final de an 2020, te invitam sa deschizi scrisoarea de acum si sa vezi cat de multe ai realizat din ce ti-ai propus. 

Nu trebuie sa fie ceva foarte pompos. Trebuie sa fie ceva sincer, din inima.
Si nu o scrie pe calculator! Ia o coala alba de hartie si scrie de mana!
Pregateste si o ciorna, asa cum faceam pe vremuri la scoala, si asterne mai intai aici amalgamul de dorinte, asa cum vin pe rand, din diverse domenii.  

Nu te simti inspirat in inceperea scrisorii?
Incearca asa: "2019, iti multumim, ai fost un an ....., dar 2020 va fi un an..... " 


Continua cu toate dorintele si planurile pentru anul acesta, indiferent cat de mici sau mari sunt: poate ca iti doresti un copil si o familie mai mare si mai vesela, mai multe momente de fericire pura si de bucurie alaturi de cei dragi, mai mult timp liber in care sa faci ce iti place, mai multe vacante, mai multi bani, un serviciu mai bun, o masina noua sau poate  o locuinta noua! 

Poti sa fii chiar mai vag de atat si sa iti doresti pur si simplu sa fii fericit, sa ai energie pentru toate proiectele sau sa ai sanatate, caci fara ea nu realizezi mai nimic! 

Cere-i anului 2020 toate aceste lucruri si lasa-le sa vina la tine, una cate una, pe tot parcursul acestui an! 


Daca te simti inspirat, poti incerca o altfel de scrisoare. :) 

Scrie ca si cum anul 2020 s-a incheiat deja, iar acesta este bilantul cu toate reusitele tale. 
In loc sa scrii ca si cum ai avea x, y, z, obiective de indeplinit, scrie ca si cum deja le-ai facut deja. Exact, scrie la timpul trecut!  Stim ca poate ti se pare putin penibil, dar este o modalitate foarte buna sa iti setezi mintea intr-un mod pozitiv, sa te simti ca si cum deja ai trecut peste toate obstacolele si ai reusit sa faci tot ce ti-ai propus! 

Este mai mult decat exprimarea unei simple dorinte, este un calendar al obiectivelor implinite ce te asteapta in 2020. Iar pentru reusita "calendarului", este necesar ca obiectivele sa fie cat mai bine conturate, asa ca adauga  cat mai multe detalii si incearca sa mentionezi dorintele, pe domenii (familie, serviciu, prieteni, personal, vacante). 
De asemenea,  daca planurile tale includ si alte persoane, nu ezita sa le mentionezi.  
Vizualizeaza si scrie exact pasii cum iti vei indeplini obiectivele. Pana cand vei termina scrisoarea catre viitorul tu, vei simti ca obiectivele iti sunt deja mult mai accesibile si mai realizabile. 

Cand ai terminat, pune scrisoarea intr-un loc sigur si revino la ea peste un an. Un spatiu sigur de ascuns este cutia cu decoratiuni pentru Craciun. Sigur ai asa ceva, iar acum este momentul ideal pentru a scrie scrisoarea si a o depozita alaturi de celelalte obiecte de decor din casa. 

Indrazneste sa visezi si sa iti propui cele mai indraznete obiective.
Nimic nu este imposibil! :)