Cum ajungi in Cosmopolis? Cum se descurca locuitorii care locuiesc deja acolo? Ce mijloace de transport sunt disponibile pana in Complex? Sunt intrebari pe care si le pune oricine vrea sa locuiasca in Complex si este interesat sa vina la o vizionare. 

Fiind vorba de cel mai mare ansamblu rezidential de locuinte noi din Nordul Bucurestiului, printre facilitatile oferite de catre dezvoltator se numara si asigurarea transportului. 

Iata mai jos orarul de transport asigurat prin microbuzele Cosmopolis atat in timpul saptamanii cat si in weekend, cand avem o cursa speciala pana in Mall Baneasa. 

Program Paste si 1 Mai in 2019 

26, 27, 29 APRILIE SI 1 MAI - Program  SAMBATA

28 APRILIE – Program  DUMINICA

30 APRILIE - Program NORMAL


Inclusiv sambata si duminica, avem curse:

- Cosmopolis - Metrou Pipera
- Cosmopolis - Aurel Vlaicu 


Urmatoarea intrebare legata de transport se refera la timpul petrecut in trafic: cat faci din Cosmopolis pana in Pipera, Aurel Vlaicu sau Baneasa Mall?  

Cei care locuiesc sau lucreaza in Cosmopolis, ne-au spus asa: 

Pipera – Cosmopolis: 17 minute
Cosmopolis – Pipera: 25 minute 


Aurel Vlaicu – Cosmopolis: 25 minute
Cosmopolis – Aurel Vlaicu: 28 - 30 min


Cosmopolis – Baneasa: intre 16 - 19 minute
Baneasa – Cosmopolis: intre 17 - 24 minute


Mult? Putin? Rezonabil?
Ramane la latitudinea fiecaruia sa aleaga daca este ok sau nu.
Pentru cei care lucreaza in zona de Nord este un plus. Acestia sunt mai aproape de locul de munca, dar in acelasi timp stau si intr-un ansamblu rezidential unde iti e mult mai usor sa te deconectezi, sa te relaxezi si sa te bucuri de viata, in fiecare zi. 


Facilitatile multiple incepand de la multiplele metode de relaxare (sala de fitness, tenis, baschet, fotbal, piscina pe timp de vara, restaurante, cofetarie) pana la magazinele cu servicii de care ai nevoie in proximitatea locuintei (farmacie, cabinet veterinar, Strip Mall, curatatorie etc) si pana la cele dedicate familiilor cu copii (gradinita, scoala primara, locuri de joaca dedicate etc) te vor face sa te simti acasa, intr-o comunitate care in prezent numara peste 7.000 de rezidenti.  Hai sa vezi de ce ne-au ales! S-ar putea sa-ti placa atat de mult, incat sa ne alegi si tu! 

Completeaza formularul de mai jos si programeaza o vizionare!