O combinatie interesanta intre apartament si vila, duplexul este un nou tip de locuinta in Cosmopolis, ce imbina beneficiile spatiilor generoase cu un cost redus al intretinerii.

Duplex-urile  din Cosmopolis sunt prevazute si cu o mica zona verde, ce ar putea deveni locul de relaxare seara, la un pahar de vin, cu vecinii de bloc. 

Daca vrei un apartament mai mare, cu etaj, in care sa simti ca te regasesti, unde sa revii cu drag, unde fiecare membru al familiei sa-si poata construi un mic "colt de paradis", hai sa vezi cum arata noile duplex-uri din Cosmopolis. Exista un numar limitat de astfel de unitati, asa ca ar fi bine sa vii sa le vezi, chiar daca nu cumperi acum. Important e sa stii ce optiuni ofera piata imobiliara. :) 

Si pentru a face tentatia unei vizionari si mai mare, ti-am pregatit o super promotie zilele acestea in Cosmopolis. 


In perioada 17 - 24 iunie 2019, poti sa achizitionezi un duplex de 141 mp, S+P+M, cu o zona verde de 4 mp, cu 16.000 Euro REDUCERE. 

Pretul de lista al locuintei este de  126.000 Euro, iar pana pe 24 iunie, poti cumpara acest duplex cu 110.000 Euro + TVA 19%.  

Ai mai sus schita de la primul nivel al duplex-ului, iar mai jos este schita de la al doilea nivel. Pentru mai multe detalii si o programare vizionare, te invitam sa completezi formularul de mai jos si te vom contacta in scurt timp. Te invitam sa vezi facilitatile si beneficiile pe care le ai in Cosmopolis, acest mini-orasel european ce numara in prezent peste 7.000 de rezidenti multumiti.  

Printre cele mai apreciate facilitati oferite rezidentilor se numara: 

- cele 7 piscine exterioare, cu acces gratuit pentru locuitori, 

- transportul asigurat pentru cei care nu au masina personala, 

- locurile de joaca, gradinitele si scoala primara din interiorul complexului, 

- strip mall-ul cu toate magazinele si serviciile de care ai putea avea nevoie,


Plus multe alte facilitati pe care te invitam sa le descoperi la o vizionare in Cosmopolis. :)