Anul trecut, comunitatea de romani din Spania avea peste un milion de romani care detin rezidenta si 400.000 de muncitori sezonieri. Cea mai mare parte din ei sunt plecati la munca, in speranta unei vieti mai bune, mai frumoase, pentru familie, pentru cei dragi. Cat de greu este sa muncesti in afara tarii, pentru fiecare euro pe care-l castigi, este o poveste pe care nu multi ti-o vor spune. Este o poveste care nu este chiar asa roz cum ar parea la prima vedere. Nici aici, nici in afara nu pica bani din cer si fiecare leu se castiga cel putin la fel de greu ca si in tara. Diferenta e ca acolo esti departe de familie, de prieteni, de toti cei dragi, astfel ca fiecare zi este de 10 ori mai grea. 

 Si totusi, peste 1.400.000 de romani lucreaza in Spania si incearca sa isi faca un viitor mai bun, atat pentru ei, cat si pentru cei de acasa. Si mai devreme sau mai tarziu, aleg sa se intoarca acasa si sa-si refaca viata.

Pe toti aceia care aleg sa se intoarca, ii asteptam cu drag in Cosmopolis, un complex rezidential care ofera un mix de facilitati unice in Bucuresti. Ii invitam sa  (re)vina intr-o comunitate in care sa vor simti ca intr-un orasel european si unde pot regasi mult-doritul "acasa".

Cosmopolis inseamna in momentul de fata peste  3.000 de  apartamente si vile finalizate, locuite de peste 7.000 de rezidenti. Suntem ca o familie unde rezidentii au parte de un stil de viata complet, confortabil si la standarde internationale. In interiorul complexului, tot ce iti trebuie, este la un pas distanta.

Oferim securitate si siguranta, plaja in interiorul complexului, doua parcuri, posibilitatea de a face sport in aer liber, loc de joaca pentru membrii patrupezi ai familiei, sala de fitness, tramsport asigurat pana la metrou Pipera si Aurel Vlaicu, restaurante si cafenele.

Din cele patru modalitati de plata disponibile in Complex, echipa de consultanti te va ajuta sa o alegi pe cea potrivita bugetului tau.

Te asteptam cu drag sa (re)vii  "acasa", in Cosmopolis!

 PS:  Celor care vor o perspectiva cat mai apropiata de realitate despre ce inseamna sa pleci la munca in afara, le recomandam cartea Cirese amare scrisa de Liliana Nechita. Chiar daca Liliana a lucrat in Italia in perioada cat a scris cartea, sentimentul de instrainare si trairile interioare sunt aceleasi pentru toti.