Wow, Promotia Saptamanii in perioada 23 - 29 octombrie este de-a dreptul spectaculoasa! Unde ai mai putea gasi un apartament cu o terasa atat de mare incat sa fie aproape cat o garsoniera! Si nu exageram, terasa apartamentului disponibil la cel mai bun pret al anului 2017 in Cosmopolis, are o terasa de 59 mp!
Nu ne crezi? Uite schita apartamentului:
PROMOTIA SAPTAMANII  23 – 29  octombrie  2017
Ap. 2 CAMERE   – Avantaj Client: 47.020 Euro (este cu sigranta cea mai mare reducere de toamna din Cosmopolis!
Ba chiar am putea spune ca e cea mai mare reducere din tot anul, de pana acum!)
Etaj –  5/7
Suprafata: 139 mp
Pret initial: 114.020 + TVA
Pret promotional: 72.503 + TVA
Pret Promotional FINAL doar pana la data de 29 octombrie 2017: 67.000 Euro + TVA 5%!

Partea cea mai frumoasa la acest apartament este ca nu se afla la parter, ci la etajul 5 din totalul de sapte etaje pe care le are imobilul.

Cand locuiesti la parter si ai terasa, se prea poate sa ai senzatia ca toti vecinii se uita la tine in ograda. Ei bine, aici ai o terasa imensa doar pentru tine!

Imagineaza-ti cum ai putea sa amenajezi asa o terasa pe timp de vara - cu mobilier din bambus si imbracata in alb, plina cu flori... ar fi o placere sa petreci serile de vara acasa. Hai sa vezi acest apartament si cum este viata in mini-oraselul numit Complexul Cosmopolis.

Programeaza o vizionare si hai sa vezi cu ochii tai cum e sa locuiesti intr-un cartier cu 60% zone verzi si diverse facilitati dedicate rezidentilor (strip mall, piscine exterioare, gradinita si scoala in interiorul complexului, magazine cu specialitatisi multe altele).

Programeaza o vizionare
 pentru acest apartament cu 2 camere cu un pret final excelent: 67.000 Euro + TVA! Completeaza formularul Afla detalii si te vom contacta ulterior sa stabilim ziua/ora!