Dorinta de a avea o scoala primara publica in Cosmopolis vine ca un raspuns firesc la numarul tot mai mare de rezidenti din Complex. Iar in aceasta perioada, ne bucuram sa va spunem ca suntem foarte aproape de a primi aprobarea pentru infiintarea scolii primare! 

Pentru inceput, scoala va avea clasele 0 - IV si am inceput deja constructia ei. 

In acest demers, Scoala Gimnaziala Nr.1 Stefanestii de Jos a intocmit si ne-a pus la dispozitie un formular conceput pentru a determina intentia privind inscrierea elevilor la Scoala Primara de Stat Cosmopolis, pentru anul scolar 2019-2020. 

Locuiesti in Cosmopolis si vrei sa-ti dai copilul/ copiii la noua scoala primara, atat de aproape de casa? 

Atunci trebuie sa completezi formularul de intentie disponibil fizic la:

- Departamentul Administrativ din Cosmopolis Plaza 

  • Locatie: Cosmopolis Strip Mall
  • Program: LUNI – VINERI intre orele 09.00 – 18.00  si  SAMBATA intre 10.00 – 14.00.

- Showroom Cosmopolis


Sau puteti solicita pe mail formularul si sa trimiteti inapoi cererea completata, semnata si scanata pe adresa marketing@opus.com.ro 

ATENTIE! Este foarte important ca pana pe data de 15 Aprilie sa va exprimati in scris intentia de inscriere a copiilor Dvs prin completarea formularului. 


*Formularele respecta noile norme ale UE privind protejarea datelor cu caracter personal, iar informatia de pe acestea va fi utilizata exclusiv de catre Scoala Gimnaziala Nr.1 Stefanestii e Jos in relatia cu Ministerul Educatiei Nationale.


**De asemenea, dorim sa va aducem la cunostinta ca formularul reprezinta exprimarea intentiei si nu reprezinta o inscriere propriu-zisa si nici nu atrage dupa sine nicio obligativitate suplimentara.


Daca inca nu locuiesti in Cosmopolis, te invitam la o vizionare sa vezi apartamente accesibile moderne si confortabile, disponibile acum in Complex, la preturi de la 46.340 €

Pentru mai multe detalii, completeaza formularul Afla mai multe detalii !