De ce sa-ti cumperi un apartament mare, cand poti sa cumperi o vila frumoasa in Cel Mai Bun Complex Rezidential din 2015?

Oferta de vile standard in Cosmopolis o poti vedea aici, dar pentru Promotia Saptamanii te invitam sa vezi oferta de mai jos.

Promotia Saptamanii 28 martie – 3 aprilie vine cu o oferta foarte buna pentru o vila incapatoare, perfect compartimentata, ideala pentru o familie.

Avantaj Client: 14.000 Euro + TVA INCLUS!

Detalii vila disponibila la vanzare:

Vila P+1
Suprafata totala: 160 mp
Pret initial: 155.000 + TVA 5%
Pret oferta saptamanii: 141.000 cu TVA INCLUS! 

Vezi in pozele de mai jos si schitele celor doua planuri ale vilei si vino sa o vezi cu ochii tai. 

cosmopolis_vila_parter

cosmopolis_vila_etaj

 

* Dotarile apartamentelor se incadreaza in standarde europene si fiecare locuinta dispune de: usa interioara din lemn, usa metalica la intrare, geam termopan, incalzire prin pardoseala, parchet, gresie si faianta, videointerfon.

* In Cosmopolis, benenficiezi de o multime de facilitati, printre care iti amintim: 5 piscine exterioare, terenuri de tenis si baschet, sala de fitness, plaja la lac, locuri de joaca pentru copii, gradinita, scoala primara, transport asigurat, farmacie, beauty salon, pizzerie, spalatorie auto, bancomat/ATM.

Daca esti in cautarea unei locuinte sau daca doar ti se pare interesant acest apartament aflat la promotie, nu ezita sa vii la o vizionare. Avem program, inclusiv in weekend!

Pentru a face asta, te rugam sa completezi formularul “Afla mai multe detalii“, din dreapta siste-ului. Ulterior, in cel mai scurt timp, reprezentantii Cosmopolis te vor contacta pentru a stabili data vizionarii si pentru a-ti raspunde la eventualele intrebari.

Te asteptam, cu drag, sa fii unul din cei peste 4.000 de locuitori multumiti!

Adresa Cosmopolis:
Soseaua de Centura nr.50, Bucuresti