In saptamana 9 - 15 octombrie  2017 venim cu o promotie speciala pentru o vila frumoasa tip duplex in Complexul Cosmopolis. Daca ti-ai dorit o casa mare si spatioasa, pentru o viitoare familie numeroasa, atunci ia in considerare optiunea unei vile la pret de apartament, cu o suprafata de 160 mp, impartiti in 4 CAMERE, cu finisaje moderne si complete.

Ai mai jos schitele parterului si etajului, alaturi de  cateva detalii despre vila.

PROMOTIA SAPTAMANII 9 - 15  octombrie  2017
VILA tip Duplex 4 CAMERE  - Avantaj Client: 15.000 Euro Suprafata: 160 mp
Pret initial: 160.000 + TVA
Pret Promotional doar pana la data de 15 octombrie: 145.000 Euro!

PARTER 
   ETAJ  Printre dotarile interioare ale locuintelor se numara: usa metalica la intrare, usa interioara din lemn, geam termopan, incalzire prin pardoseala, parchet, gresie si faianta, videointerfon etc.

Programeaza o vizionare
 pentru aceasta VILA  cu 4 camere completeaza formularul Afla detalii din dreapta site-ului si te vom contacta ulterior sa stabilim ziua/ora!

Vino sa vezi cum ar putea fi viata ta in Cel Mai Apreciat Complex Rezidential  timp de 3 ani consecutiv - 2014 / 2015 / 2016.
Si TU poti sa faci parte din Comunitatea Cosmopolis, ce numara pana in prezent peste 5.000 de locuitori, echivalentul a 2500 de familii fericite! 

Printre facilitatile pe care locuitorii le au in momentul de fata se numara:  7 piscine exterioare - locuri excelente de relaxare pe timp de vara, locuri de joaca si parcuri ideale pentru plimbarile de seara sau plimbarile cu copiii, 24/7 paza si protectie asigurate de echipaje BGS,  gradinita si scoala primara - mai avem putin si incepe noul an scolar asa ca nu trebuie sa te gandesti sa-ti duci copilul la scoala prea departe de casa, supermarket in Strip Mall si o multime de  magazine cu diverse servicii (cabinet veterinar, sala fitness, beauty salon, farmacie etc).

 Vezi mai jos oferta standard de apartamente si vile disponibile in Complex si hai sa vezi cu ochii tai cum arata acestea.

AICI
  ai oferta standard de locuinte tip STUDIO disponibile la vanzare in Cosmopolis.
AICI ai oferta standard de Apartamente 2 CAMERE disponibile la vanzare in Cosmopolis.
AICI  ai oferta standard de Apartamente 3 CAMERE disponibile la vanzare in Cosmopolis.
 AICI  ai oferta standard de VILE disponibile la vanzare in Cosmopolis.Complexul Cosmopolis se afla in partea de Nord-Est a Bucurestiului, in una din cele mai putin poluate zone din Bucuresti.Adresa exacta Complex Cosmopolis Soseaua de Centura nr. 50, in partea de N-E a Bucurestiului.harta_cosmo