Cea mai atragatoare perioada in care sa iei in calcul achizitionarea unei vile cu piscina este cu siguranta mijlocul verii. Mai ales acum, orasul ne inunda cu rauri de asfalt fierbinte, iar ideea unei vile amplasata in mijlocul naturii, inconjurata de verdeata si scaldata in aer curat, este ca o vacanta. Adaugati la ceste minuni si o piscina proprie, in care sa te poti racori dupa o zi petrecuta in fierbinteala centrului, si vorbim intr-adevar de un lux – unul pe care totusi il poti cu greu accesa in alta parte, dat fiind cumul de conditii pe care doar amplasamentul in Cosmopolis le intruneste.

Doua astfel de vile mari isi asteapta noii proprietari in Cosmopolis, iar o a treia, locuita, ne da masura confortului pe care il poti avea intr-o astfel de minunata casa. Spatiul construit generos, de 400 mp este inconjurat de inca 500 mp de teren, pe care a fost amenajata insolita pisicina. Vila ofera spatii largi atat la demisol, cat si la parter, etaj si mansarda, fiind pretabila unui numar larg de idei de amenajare.vila 400 mii eur

Totul in aceasta vila este spatios si luminos, parterul fiind ideal pentru amenajare deschisa, eleganta si moderna. Orice fel de idei si hobby-uri pot fi puse in aplicare avand la dispozitie demisolul si mansarda generoasa. In vila pe care vi-o propunem ca model, la subsol regasim o sala de proiectie, sala de forta si utilitati precum spalatoria. Restul amenajarii ramane la indemana imaginatiei locuitorilor, conditiile pentru decoratiuni si amenajare cat mai pe gustul fiecaruia fiind indeplinite prin spatiul larg, finisajele de calitate si elegante.

Daca esti interesat de o vila in Cosmopoliscompleteaza formularul din noua noastra pagina si vei fi contactat de un consultant, care te va ajuta sa gasesti cea mai buna varianta de apartament sau vila in Cosmopolis, precum si cea mai buna varianta de plata si finantare.