Cititorii nostri s-au interesat des despre vilele din complexul rezidential Cosmopolis, atat aici cat si pe pagina noastra de Facebook. Asa ca ne face mare placere sa le anuntam vestile bune: oferta de primavara, reducere la vile in Cosmopolis este acum valabila!
Consturim pentru dumneavoastra si la inceputul verii vor fi gata vilele Cosmopolis!

Nu intamplator aceste adevarate case din povesti sunt atat de dorite. In primul rand, sunt frumoase si atrag prin pozitia lor privilegiata, in mjlocul unui ocean de verdeata, sub cel mai curat cer din Bucuresti. Dar totusi, vilele din Cosmopolis doar par a fi case de vacanta: ele sunt utilate la cel mai inalt standard, si sunt proiectate pentru un maximum de confort al locuitorilor. Finisajele sunt complete, iar utilitatile de cea mai buna calitate. Toate vilele au ca dotari standard gresie, faianta, pachet, ferestre termopan, instalatii sanitare si de bucatarie si sunt complet finisate,

Se construiesc mai multe tipuri de vila, pentru a satisface cerintele oricarui tip de familie, si a oferi suficient spatiu si utilitati gospodariei.

Sunt deja finalizate Vilele Superior, cu 4 camere, la pretul redus de doar 141.000 euro!

Asteptam noi locatari din iunie si iulie pentru urmatoarele tipuri de vile in complexul Cosmopolis:

Vila N cu 3 camere, la doar 90.000 euro si vila N cu 4 camere, la doar 110.000 euro

vila 3

Modalitatile de plata sunt un alt aspect atragator pentru cumparatori, vilele din Cosmopolis putand fi cumparate prin credit ipotecar sau Prima Casa (Noua Casa).

Va asteptam sa descoperiti noua oferta, sa completati formularul si sa ne vizitati in Cosmopolis!