Iti cauti un apartament de cumparat in Bucuresti insa agentiile imobiliare abia se indura sa iti trimita fotografii cu interiorul locuintei, de fotografii cu zona si informatii complete despre locatie nici nu se pune problema. Cunosti scenariul, nu-i asa?

De ce se intampla acest lucru? Simplu: imaginile vorbesc de la sine in cele mai multe cazuri. Agentii sau proprietarii nu ofera transparenta necesara fiindca sunt se tem de multe ori ca a trimite fotografii realiste ale imobilului inseamna ca anumiti clienti s-ar putea razgandi in privinta vizionarii deoarece proprietatea sau locatia acesteia nu corespunde standardelor.

Din fericire, in Cosmopolis noua nu ne este teama de asa ceva! Nu doar ca avem zeci de fotografii ale Complexului Rezidential puse la dispozitia clientilor, insa recent am creat special pentru tine un clip de prezentare!

Noul videoclip Cosmopolis iti arata aproape 3 minute de imagini din interiorul ansamblului rezidential in miscare. Poti vedea cum arata imprejurimile, cum arata comunitatea Cosmopolis, cum arata interiorul catorva din apartamente.

Poti “viziona” virtual acest nou cartier pentru a-ti face o impresie corecta asupra conditiilor si iti poti da seama imediat daca iti doresti intr-adevar sa programezi o vizionare. Noi suntem siguri ca vei dori sa te alaturi “familiei” ce numara pana in prezent aproximativ 3000 de rezidenti fericiti! Apasa un singur click mai jos si intra in universul Cosmopolis!

Te-a convins “vizionarea virtuala”?Te asteptam la o vizionare reala si in showroom-ul nostru din Complex!

IMG_0024