Vrei un strop de intimitate si umbra pentru terasa apartamentului tau de la parter? 
O terasa, o pergola sau un foisor din lemn pot fi solutia ideala pentru a avea un spatiu ferit de ochii curiosilor, daca esti fericitul posesor al unui apartament la parter cu gradina proprie. 

Solutii de amenajare se pot face inclusiv in cazul proprietarilor de vile, incepand de la delimitarea spatiului ce apartine vilei pana la amenajarea unui foisor pentru gratar.  
Hai sa vedem ce astfel de optiuni au ales locuitorii din Cosmopolis. 


Terasa tip pergola cu gardulet si panou tip zabrele plus gard despartitor de proprietate. Lucrare executata in 8 ore.

Terasa tip pergola acoperita cu lambriu si sindrila bituminoasa, cu doi pereti inchisi cu lambriu, gard si portita pentru terasa cat si pentru delimitarea propietatii.

Terasa tip pergola acoperita cu lambriu si sindrila bituminoasa. Montaj executat in 6 ore


#pozadelaclientimultumiti! Terasa tip pergola montata in 5 ore in complexul Cosmopolis. 


Terasa tip pergola acoperita cu lambriu si sindrila bituminoasa plus spatiu de depozitare tip cabana.
Montaj executat in 10 ore.  

Terasa de vara tip pergola acoperita cu sindrila bituminoasa si lambriu. Lucrare executata in complexul Cosmopolis. Montaj executat in 5 ore.


Toate modelele prezentate au fost facute de echipa Foisoare din Lemn.  Pentru detalii ii puteti contacta la: 0764.892.476 sau 0747.010.391. 

Un teren ingradit iti ofera posibilitatea sa iti iei un caine si sa ii dai voie sa se miste afara, ori de cate ori are nevoie, fara a-l plimba tu prin cartier. Va avea astfel propriul lui spatiu de joaca.  


Dar primul pas incepe cu o vizionare in cel mai dorit complex rezidential din Nordul Capitalei si cu alegerea unei locuinte (fie apartament sau vila), care vine la pachet cu piscina!  

PS: Avem 8 piscine exterioare care sunt cu acces gratuit pentru rezidenti.