Daca ai ajuns in momentul in care achizitia unei locuinte este o decizie sigura, atunci va trebui sa te orientezi si spre alegerea celei mai bune metode de finantare pentru locuinta.

In mod normal, acesta este pasul in care te duci la 2-3 banci despre care ai o parere buna si unde ai vrea sa faci creditul. Dar ce faci daca oferta de creditare primita nu este cea asteptata? Si chiar daca e cea dorita, esti sigur ca e cea mai buna optiune pentru tine? Oare se poate mai bine?

Asta poti sa afli doar daca apelezi la un broker de credite.
Nu-ti face griji, consultanta e gratuita! Brokerul de credite lucreaza pe baza comisioanelor obtinute din partea bancilor pentru dosarele pe care le intermediaza.  Asadar, iata un prim avantaj in a lucra cu un broker de credite.
    
Un al doilea avantaj ar fi ca, spre deosebire de o singura banca, cu ajutor unui broker ai acces la o varietatea mult mai mare a produselor bancare active pe piata in acest moment. S-ar putea in acest caz sa descoperi ca, de fapt, o alta banca ar putea avea conditii mai bune pentru a lua un credit care sa fie in avantajul tau.

Ti se pare ca procesul de finantare este dificil? Nu ti se pare!
Chiar este un proces anevoios, mai ales ca probabil nu ai idee ce presupune intocmirea unui dosar si toate actele de care ai nevoie. Brokerul are rolul de a te informa cu privire la documentele necesare si toata birocratia implicata in intocmirea unui dosar. In plus, un broker te va ajuta cu toate cerintele bancii intr-un mod cat mai simplu si la indeamana.

Si, nu in ultimul rand, ar fi bine sa stii ca rolul principal al unui broker este si sa-ti acorde servicii complete de consultanta. El are rolul de a-ti prezenta ofertele disponibile pe piata si sa te ajute sa alegi cea mai potrivita solutie.

Daca esti interesat de un apartament sau o vila in Cosmopolis, unul din partenerii nostrii este firma Credit Bonus, iar specialistii de aici te pot consilia sa alegi cea mai buna varianta de creditare. Cu o rata de succes de peste 90%, cei de la Credit Bonus iti vor oferi un pachet complet si complex de servicii de consultanta.

Te asteptam la o vizionare in Cosmopolis sa vezi exact tipurile de apartamente si vile noi disponibile la vanzare si sa profiti ofertele speciale.  Pentru a afla mai multe detalii despre locuinte, pentru o oferta personalizata sau pentru a programa o vizionare, te rugam sa completezi formularul de mai jos si te vom contacta in scurt timp.