Luna decembrie a inceput pentru Complexul Cosmopolis cu vesti super bune!  Pe 3 decembrie 2015, seara, a avut loc a 8-a editie a Galei CIJ Awards Romania, la Hotel Intercontinental.

In cadrul Galei Construction & Investment Journal, Coldwell Banker Mosilor a primit distinctia ”Residential Sales Team of the Year”. 

Complexul Cosmopolis, proiect rezidential dezvoltat de catre Opus Land Development si al carui manager si agent exclusiv este Residentialist incepand din 2013, a primit distinctia Residential Development of the Year 2015  ( Cel mai bun Complex Rezidential in 2015), pentru al doilea an consecutiv.

cosmopolis

Iar Opus Land Development, dezvoltatorul Complexului Cosmopolis, a primit distinctia  “Residential Developer of the Year 2015″.  

opus land

Premiile au fost acordate in cadrul evenimentului CIJ Central & Eastern Europe, cea mai influenta si respectata revista de imobiliare din Europa Centrala si de Est.  

Pe aceasta cale dorim sa  multumim tuturor celor care au lucrat si celor care lucreaza de mai bine de 6 ani la acest proiect. De asemenea, le multumim si celor peste 3.500 de rezidenti fericiti care locuiesc in ansamblul Cosmopolis!

Daca esti si tu curios sa afli mai multe despre Complexul nostru rezidential si beneficiile care au adus onorurile acestor doua premii citeste in continuare blogul nostru, intra pe site-ul Cosmopolis sau acceseaza pagina de Facebook Cosmopolis, unde publicam constant noi informatii despre Complex!