Asa cum probabil stiti deja, luna august a inceput in Cosmopolis cu un eveniment special dedicat locuitorilor, organizat de Crama Musat din Cosmopolis Plaza. Astfel ca in data de 5 august, am avut parte de o seara speciala cu un invitat pe masura: Proful de vin, Cosmin Tudoran, a participat la o seara savuroasa unde s-au degustat diverse sortimente alese de vin. Am profitat de ocazie pentru a-i oferi lui Cosmin posibiliatea de a vedea si a se bucura de facilitatile Cmplexului Cosmopolis, din perspectiva unui locuitor. Mai exact, l-am invitat intr-un city-break in Cosmopolis!

Prima impresie?
Foarte buna. O puteti vedea si voi pe contul lui de youtube in mini-filmuletul filmat in Complex: https://youtu.be/WBILzsXWhqw

Profu' de vin a povestit despre aceasta experienta si pe contul personal de Facebook, unde a postat cateva poze extrem de dragute, alaturi de o descriere pe masura:
"dacă vrei să simți o atmosferă antalyeneză la câțiva km de București, complexul ăsta te poate ajuta. Constructorii știu bine că verdele relaxează, albastrul liniștește iar ocrul vine cu exotism și tonicitate. Oaze de verde, multe piscine care adună vecini și îi sprijină în a fi calmi și liniștiți, un mini mall cu cafenele, pizzerie, wineshop, Pony car electric, etc. Nu e perfect, dar cartierul are o grămadă de atuuri. Unul dintre ele e că-ți lasă o ușoară senzație de vacanță."
Pozele si postarile din Cosmopolis s-au regasit si pe contul personal de Instagram! Ei, cum ar fi sa te trezesti in fiecare dimineata cu piscina in fata?
 Stim, suna a vacanta continua, a vacanta cu gust sarat de mare si raze de soare ce-ti mangaie chipul inca de la primele ore ale diminetii. :D

Cum ar fi sa locuiesti intr-un complex rezidential unde sa ai la indemana tot ce-ti doresti si sa ai mereu senzatia ca esti in vacanta?

Noi spunem ca bine! Dar nu ne crede pe cuvant. Nici pe noi, nici pe Cosmin Tudoran.  Programeaza o vizionare si hai sa vezi cu ochii tai cum e!