O comunitate atat de mare precum cea din Cosmopolis (vezi aici tipurile de locuinte vile si apartamente disponibile in Complex) are nevoie de cat mai multe variante de transport. Masina personala este optiunea ideala, dar pe langa ea rezidentii din Complex au la dispozitie si transport asigurat cu maxi taxicar pooling dar si car sharing, optiunea oferita prin Get Pony. 

Afla mai multe despre cum sa folosesti aceste masini: Despre #GetPony După cum ați observat deja, în Cosmopolis Plaza se află două #BMWi3 de la #getpony.

Pentru a le folosi, trebuie doar să vă faceți cont pe www.getpony.ro, să descărcați aplicația cu care veți deschide mașinile și să vă asigurați că sunt încărcate. 

Cum folosești #getpony
E simplu să folosești #getpony și să ai tot timpul o mașină în buzunarul tău. În telefon, ca să fim mai exacți. Urmând pașii de mai jos, iei mașina din Cosmopolis, mergi unde ai nevoie și revii cu mașina în Cosmopolis pentru a încheia cursa. Simplu, nu?

Încărcare Pony
O vorbă veche din străbuni spune că nu poți merge cu o mașină electrică dacă nu e încărcată. Și mare dreptate are, nu? :)
Pentru a te bucura de #getpony, asigură-te că la plecare pui cablul de încărcare în mașină, iar la venire că lași la încărcat, pentru că nu se știe când vei avea nevoie din nou de ea.

Dacă aveți întrebări, PONYCarSharing  așteaptă mesajele voastre. Tarife #getpony îți va simplifica viața! De ce să aștepți o mașină, când ai nevoie de ea, dacă o poți lua pur și simplu folosind telefonul? Fă-ți cont pe site, instalează aplicația și alege una dintre cele 2 #BMWi3 disponibile în Cosmopolis Plaza. Tarifele sunt următoarele: