In prezent, numaram peste 4.000 de locuitori fericiti.
In fiecare an, comunitatea noastra creste cu peste 1.000 de locuitori noi.
Avem cele mai multe facilitati oferite de un Complex Rezidential din Romania.
Si doua premii castigate consecutiv, in 2014 si 2015, ne confirma statutul: Cel Mai Bun Complex Rezidential din Bucuresti.

Da, dupa cum bine observi, ne plac superlativele. Asa ca in 2016 pregatim o noua premiera pentru Romania: primul Mall aflat in incinta unui Complex.

3.200 de metri va ocupa Strip-mall-ul din interiorul Complexului si va fi pozitionat central, astfel incat pe masura ce zona se va dezvolta si vor fi construite noi locuinte, Mall-ul va ramane in centrul Cosmopolis. Imagineaza-ti mall-ul ca o agora greceasca, un fel de piata publica in care locuitorii se intalnesc pentru a-si petrece timpul liber si pentru a se relaxa. Un loc nascut din necesitatea de a le asigura locuitorilor din Cosmopolis un spatiu dedicat, unde pot gasi magazine si servicii necesare in viata de zi cu zi.

Ce vei putea gasi in mall? Pe langa clasicele magazine cu haine si accesorii, locuitorii vor avea la dispozitie si zone de relaxare, restaurant cu specific international, restaurant libanez,  bistro, 2 cofetarii, pub, cafenea si ceainarie, salon de infrumusetare,  solar, studio foto, birou asigurari, Inmedio, florarie, magazin Bio, farmacie, spalatorie auto, curatatorie, croitorie, magazin produse traditionale romanesti, macelarie, brutarie, magazin lactate, crama/vinarie, loc de joaca pentru copii, talent school, librarie, magazin design interior, pet shop.

Deschiderea mall-ului va avea loc la finalul lunii august 2016 si va fi localizat pe strada Europa, in zona vilelor N.  Va dispune de 60-70 de locuri de parcare noi si va fi un plus pentru locuitori in masura in care le va aduce la indemana o multime de magazine noi si servicii ce au un singur scop: sa le faca viata mai usoara.

In plus, in momentul de fata, locuitorii au la dispozitie in incinta Complexului: un salon de infrumusetare, locuri de joaca pentru copii, pizzerie, sala de fitness, teren de tenis, supermarket.

Insa, cele mai apreciate facilitati pe timp de vara sunt cele 7 piscine dedicate locuitorilor, alaturi de plaja amenajata la lac.

Practic, odata cu inaugurarea strip mall-ului din interiorului Cosmopolis, venim in intampinarea nevoilor locuitorilor si le oferim un spatiu de baza pentru a se intalni cu prietenii, un loc de unde isi pot asigura toate cele necesare traiului zilnic fara a fi nevoiti sa paraseasca zona Complexului. Intr-un orasel european, asa cum a fost numit Cosmopolis, ai in proximitatea casei toate cele necesare, iar prin inaugurarea acestui Mall exact asta se doreste.

Te asteptam in august la deschiderea Mall-ului din Cosmopolis sa vezi cat de mult iti place la noi.  Pana la final de 2016, poate vei fi unul din cei peste 5.000 de locuitori din Comunitatea Cosmopolis.

randare 1-1randare 2-2randare 3-3randare 4-4randare 5-5randare 6-6randare 7-7randare 8-8randare 9-9randare 10-10