Incepand de azi, 12 octombrie, se deschide Restaurantul F1N3, cu specific international, in interiorul Complexului Cosmopolis, in locul fostei cafenele din faza 2 (adresa: str. Aurorei nr.6,  Tel: 0771.222.888). 

 Cea mai noua destinatie din Cosmopolis isi propune sa ne bucure papilele gustative cu un meniu atent selectat cu preparate interesante si bine gatite, fara tertipuri chimice si tehnologice. F1N3 e un loc unde bucatele sunt pregatite cu grija si suflet, un loc unde calitatea trece inaintea cantitatii.Daca sunteti curiosi in privinta meniului, il puteti vedea online aici: http://www.f1n3.ro/mancare/Iar meniul destinat livrarilor este putin diferit si este disponibil aici: http://www.f1n3.ro/sl1c3/food
Odata cu deschiderea acestui restaurant ne dorim sa oferim locuitorilor din Cosmopolis facilitati cat mai variate si mai bune in Complex, care sa multumeasca si cele mai exigente gusturi.

Esti si tu interesat de o vizionare in Complexul Cosmopolis?
Click aici pentru a vedea oferta completa de apartamente disponibile.

Pentru a te programa la o vizionare, completeaza formularul “Afla mai multe detalii” de mai jos si unul din consilierii nostri te va contacta in curand.

Te asteptam sa faci parte din Comunitatea Cosmopolis!