Poti sa cumperi un Apartament cu 2 CAMERE cu mai putin de 50.000 EURO?

Noi spunem ca da! Iar acest apartament de 2 CAMERE este disponibil in Cosmopolis la Promotia Saptamanii.

2 Camere, 68 mp + terasa 5 mp  

etaj 7 din 7
Pret de lista: 60.000 Euro + TVA
Pret promotional: 53.040 Euro + TVA
Pret promotia saptamanii: 49.980 Euro + TVA valabil doar in perioada 3 – 10 decembrie
Avantaj Client – 10.020 Euro

Programeaza o vizionare in Cosmopolis si hai sa vezi cu ochii tai cum arata acest apartament. Poate sa fie exact locuinta pe care o cauti, disponibila in aceasta perioada (12-19 noiembrie) la un pret excelent. Completeaza formularul “Solicita Oferta” si vino sa afli direct de la noi toate detaliile despre aceasta locuinta.

Iti putem spune ca printre facilitatile din Complex vei gasi: farmacie, loc de joaca dedicat prichindeilor atat outdoor cat si indoor, gradinita si scoala primara pentru clasele I – IV (si chiar daca acum poate nu ai copii, vei gasi aceste facilitati foarte utile pe viitor), piscina exterioara cu acces gratuit pentru rezidenti, transport asigurat din/inspre Cosmopolis, supermarket Carrefour, Strip Mall, cofetarie, croitorie, restuarante etc.

Te vom ajuta sa alegi cea mai buna modalitate de plata din cele patru disponibile (Prima Casa, Plata Cash, Rate la dezvoltator, Credit Ipotecar). Cere mai multe detalii despre tot ce te intereseaza si hai sa vezi cu ochii tai daca aceasta locuinta de 2 camere este sau nu potrivita pentru tine. Pentru a te programa la o vizionare, completeaza formularul “Solicita Oferta” si te vom contacta in scurt timp.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *