Daca iulie a fost putin mai bland, in luna lui cuptor temperaturile au crescut iar disconfortul termic a fost mult mai accentuat in toata tara. In zilele cand meteorologii anunta cod portocaliu si rosu de caldura extrema nu avem prea multe optiuni, decat sa ne refugiem la birou sau in interiorul apartamentelor si sa dam drumul la aerul conditionat.

Odata cu venirea serii, putem sa ne relaxam si sa iesim la o plimbare sau la o terasa.
 Nu stim ce fac locuitorii capitalei, dar iti spunem sigur ce fac rezidentii din Cosmopolis atunci cand temperaturile sunt mult prea ridicate.

In primul rand, locuitorii din Cosmopolis au la dispozitie 7 piscine exterioare de care pot profita oricand pentru a se racori. Imagineaza-ti ca ajungi acasa dupa o zi la birou, intr-o banala zi de marti, te schimbi in costumul de baie si slapi, si ai la 5 minute distanta o piscina in care poti sa te balacesti in voie.

Nu este o utopie, asa este in Complexul Cosmopolis. Piscinele exterioare sunt doar cateva dintre multiplele facilitati pe care locuitorii le au la dispozitie.

Tot in interiorul Complexului sunt parcuri unde poti iesi la o plimbare sau o tura de alergare seara sau dimineata, cand aerul e mai respirabil.

Sau daca tot ce vrei e sa te relaxezi, atunci te invitam pe terasa restaurantului din Cosmopolis sa savurezi o limonada si sa schimbi o vorba cu prietenii.

 Ai in imediata proximitate a apartamentului / vilei tot ce ai nevoie pentru a te relaxa si a mai scapa de torpeala lunii august, chiar in interiorul Complexului Cosmopolis.

Asadar, daca esti  in cautarea unui apartament, hai sa vezi cum arata cele din Cosmopolis.

Pe langa faptul ca sunt locuinte in blocuri noi, ai parte si de o multime de beneficii, cum ar fi facilitatile destinate locuitorilor.