Daca inceputul lunii august a venit cu un invitat special in Cosmopolis, atunci nici septembrie nu poate sa fie diferit! Dupa Profu' de vin, este randul Elei Craciun sa vina la o discutie lejera despre parenting. 

Cine este Ela Craciun? Blogger de succes, jurnalista profesionista, mama iubitoare, familista convinsa si o sursa de inspiratie pentru femei si nu numai.

In timp ce unora #viatacucopii li se pare ceva de speriat, Ela a transformat zona de parenting intr-unul dintre subiectele ei preferate.

Sambata, 2 septembrie, de la ora 10:00, va invitam la o discutie despre Parenting, la Restaurantul Lari’s Legend, Cosmopolis Plaza. Printre subiectele abordate vor fi Tips&Tricks, despre nutritia copiilor, integrarea lor in comunitate, la scoala si gradinita, si cum sa depasim ruptura emotionala care are loc in primele zile de gradinita.

La intalnire se va alatura Dr. Ruxandra Plesea, expert in Nutritie si Medic Specialist in Medicina de Familie. Ruxandra va vorbi despre alimentele care nu trebuie sa lipseasca din alimentatia celor mici, despre cum ii puteti face sa iubeasca legumele, dar si modalitati ingenioase de a face pachetelul pentru gradinita si scoala cat mai sanatos si mai apetisant.

Va asteptam si cu sesiuni practice de pregatire a meselor pentru cei mici si multe alte surprize. Vino si cu cei mici, pe care ii asteapta o echipa de animatori cu care vor desfasura activitati educative si distractive la locul de joaca pus la dispozitie de Lana’s Playground.

 *Participarea la eveniment este gratuita.